Underbara barn!

Måndagar innebär barngymnastik och jag är så glad över att får vara ledare för en grupp med så underbara barn! Det är alltid lika roligt att komma dit och få känna all energi som de har för den smittar av sig! Man kan ha haft en ”pissdag”, men så fort man kommer in genom dörren och möts av alla glada miner släpper allt!

Sedan är det naturligtvis kul att se vilka framsteg barnen gör. Flera, eller rättare sagt de FLESTA av dem hade jag ju även förra terminen. Hjulningar- även med bara en hand, handstående, rondater m.m.

Efter barngymnastiken tog jag mig till gymmet och traskade vidare på löpbandet. Sprang lite också. Kändes bättre idag faktiskt! Läker musklerna över en natt när de kände ”Fan nu måste vi jobba -bäst att vi håller ihop!” Ingen lång sträcka/tid, men tillräckligt för att känna; Yes, jag fixar Hässelbyloppet!

Ett svar på ”Underbara barn!

  1. Underbart att höra att din rehabträning går framåt. Det är så himlans irriterande och jobbigt att skada sig, tog själv en bump efter Lidingö. Håller alla tummar för Hässelby och vem vet, kanske springer på dig med lite tur och säger hej 😀
    /Cecilia
    http://metrobloggen.se/bandofsisters/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *