I'm sexy and I know it!

Den låten och många andra härliga låtar dansade jag till ikväll på SATS S:t Eriksbron.20120726-212100.jpg

Annica körde ett första pass där ikväll, efter operationen.

De hade en ”nyttobox” där, coolt namn!

Annica har galet mycket energi och hennes glädje smittar av sig! Jag tog i betydligt mer också, tydligen! Var uppe i en puls på 176 utan att direkt tänka på att det var jobbigt.

Jag kommer kanske ha träningsvärk i käkarna också imorrn efter ett konstant leende under hela passet. 😀
Satt och log för mig själv hela resan hem också. Det här passet gjorde verkligen min dag/kväll och förhoppningsvis får jag behålla den här underbara känslan ett par dagar!

Ett underbart gäng glada dansare!20120726-215810.jpg

Annica och jag försökte med några hoppbilder också. Är inte alltid helt lätt att hoppa precis samtidigt och så blev det suddigt…

Nåja, vi landade ju med mjuka knän i alla fall!

Tekniken vill inte alltid som man själv vill! *frust!*

Mitt knä började krångla och göra ont igårkväll. Inte vid nån övning utan helt enkelt när jag kom emot knät med det andra när jag gick och lade mig. Undrade om jag hade ett stort blåmärke där, det kändes precis som om jag hade tryckt på ett blåmärke, men nej, det syntes ingenting. Samma sak idag, det gör fortfarande ont vid direktkontakt, men jag kan gör squats, hoppa, dansa osv. utan obehag. Drog på linnex när jag kom hem. Men drog nog mer än ETT drag och jävlar vad det brändes sedan!! Till slut försökte jag tvätta bort det och dra på Biofreeze istället. Hjälpte lite, men jag blev tvungen att kyla ner knät med is sedan! Nåja, värme och kyla om vart annat är väl en bra behandling?!
Nu håller jag tummarna för att det är bättre imorrn. Då har jag vilodag, med ”bara” 30 minuter promenad. Funderar på att ta med vovvarna nånstans, köpa glass och sola ett tag. Njuta lite av semestern också och inte BARA träna.

4 svar på ”I'm sexy and I know it!

    • Tack ska du ha!! Börjar JAG bli slimmad? Det är inte Annica du menar då?
      Jag hade jättekul!! 🙂

    • Okej, tack! Jag ska försöka få till en mätning på en tanitavåg igen -samma som jag testade på i september. Såjag får se om jag minskat i fettprocent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *