Ett besök i Umeå

Planerar du ett besök i Umeå? Vet du inte hur du ska bo? Då tycker jag att du ska klicka in på en sida där du kan boka hotell i Umeå.

Allt finns samlat på en och samma plats, alla hotell – vad de erbjuder och bilder från samtliga. Du kan givetvis boka hotellet direkt från sidan

Vad sägs om en simtur i poolen på taket, eller kanske dansa loss på Norrlands största nattklubb? I så fall kanske hotell Dragonen är något för dig.

Vill du istället ta det lite lugnare, äta en god middag eller bara ta en drink framför öppna spisen så passar nog Scandic Umeå Syd bättre för dig. De är även utrustade med större konferensrum för dig som reser med jobbet.

Utöver Umeås samtliga hotell så har de även samlat annat matnyttigt inför din resa. Om kommunen, olika sevärdheter och aktiviteter som du kan roa dig med under din vistelse. Du kan kort sagt planera hela din semester utifrån denna sida.

Personligen tycker jag att det hela verkar väldigt smidigt. Man behöver inte leta runt bland en massa olika sidor, utan man får en överblick redan på första sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *