Welcome to the club!

Idag var det intervallöpning på schemat. 3 x 8 minuter med 30 sekunders vila mellan?! Nu var hon väl lite VÄL hård mot mig tänkte jag (men det har hon ju varit förr) fast denna gång HADE hon faktiskt skrivit fel -tack och lov! Det var 2 minuter promenad/vila mellan.
Min Mp3-spelare la helt plötsligt av idag, datorn kände inte igen USB-enheten och den laddade inte ens med valiga USB-adaptern ansluten till vägguttaget. Den har väl gjort sitt efter 3 år? 🙁 Jag fick helt enkelt ta min andra Mp3-spelare och vipps så hade jag ju lite annan musik att springa till också.

På slutet kom låten ”Welcome to the club” Den låten får mig alltid på bra humör och jag orkar ta i lite mer. Dessutom blir jag lite full i skratt när jag tänker det som hände då jag bad chefen sätta på den låten i högtalarna när jag skulle springa en gång… 😀

Nåväl, löpningen gick väl helt okej, TROTS den hemska mensvärken. Jag sprang 7 km/h större delen av tiden. Sista intervallen, då när jag hade den bra låten ökade jag sista halvan. Ökning med 0,5 km/h var 30:e sekund och sista minuten höll jag 10 km/h. Riktigt tufft!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *