Borta bra…

…men hemma bäst!

Det är så otroligt skönt att vara hemma igen! Ja, jag är ingen campingmänniska. Jag är alldeles för bekväm av mig!

Visst är det mysigt att ligga i Husbilen och höra regnet smattra på taket, men när allt är blött, kallt och fuktigt även inne i husbilen är det inte lika mysigt längre.

När man vaknar mitt i natten och bara MÅSTE gå och kissa och har 500 meter till närmaste toalett, om man inte ville traska genom ett träsk förstås.

Att bara ha ett fåtal kvadratmeter att röra sig på i sin egen lya och väääääldigt begränsad möjlighet till matlagning gör mig aningen frustrerad. Jag vet inte hur många gånger jag sparkade i sängkanten!

Visst fanns det duschar på idrottsanläggningen, men när så många människor är där samtidigt blir det ALLTID smutsigt på golvet, så hur man än bär sig åt, blir man aldrig helt ren!

Nu låter som att jag gnäller på allt på lägret, men det gör jag verkligen inte! Lägret har varit jättebra med många tävlingar, träningspass och intressanta programpunkter. Men det är själva CAMPANDET som inte är min grej… Och det är ju egentligen bara för mångkampen som jag åker iväg!

När jag kom hem ikväll packade kag upp och startade en tvättmaskin, tog en låååång dusch, njöt av att ha lite space, lagade ordentlig mat och lade mig sedan raklång i soffan och kollade på en film!
Home sweet home!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *