Elektricitet är farliga grejer!

Idag när jag kom till gymmet för att springa var TVÅ av löpbanden upptagna. Det längst bort hade ”dött”. Sladden satt i ett grenuttag som sedan satt i väggen. Kanske något fel där? Värt att testa! Jag tog ur sladden till löpbandet och satte den direkt i uttaget i väggen istället och helt plötsligt funkade det. 🙂 En STUND i alla fall!

Rätt som det var så tog det tvärstopp och tjejen bredvid flög in i displayen/panelen längst fram. Jag promenerade bara än så länge som uppvärmning och hade ju inte riktigt samma hastighet… Men båda löpbanden tvärdog. Överhettning? Hmmm, kanske inte var meningen att båda sladdarna skulle sitta i samma uttag?

Löpbandet längst bort funkade fortfarande så jag fick fortsätta på det istället, när de andra två tjejerna gick ner i gymmet och körde.

Idag var det 3 x 8 minuter som gällde. Det var ett LUGNT tempo (7km/h), men det kändes som väldigt lång tid. Vid tredje och sista intervallen poppade det upp en tanke. ”Men jag springer ju faktiskt!” Och det är ju bra mycket mer än vad jag har gjort tidigare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *