Something´s goin´on!!!

När jag kom till gymmet idag möttes jag av denna vackra skylt…

20120614-153624.jpg

Och utsikten från löpbandet på läktaren var ju alldeles underbar… TOMT! Med ett upprivet golv.

20120614-153638.jpg

Alla, eller i alla fall många av maskinerna stod nu i korridoren, där jag tidigare haft liiiite utrymme för swingar, doubleunders, burpees etc.

20120614-153651.jpg

”Kan bli trångt i 3 veckor” Ja, definitivt!!

20120614-153730.jpg

Men det kommer bli såååå mycket bättre när hall 5, crossfit-boxen, blir klar!! 😀

Gjorde jag nånting mer än att fota idag? Jodå, jag sprang mina intervaller på löpbandet, 6 x 4 minuter med 1 minuts vila mellan.

Började lite lätt med uppvärmning (och ett viktigt samtal!)
Första intervallen blev 7 km/h, när jag var klar med den och stannade till hörde jag ”Bravo” på bruten svenska, det var en äldre man på (det bättre) löpbandet intill som sa det till mig. Jag har sett honom ofta, men aldrig pratat med honom. Vet inte om han kan svenska -han tillhör i alla fall en annan religion/kultur. Har har en liten vit mössa på huvudet och oranget pipskägg. Den där mössan påminner om en ”bönemössa” som man såg på bild på nån religionlektion i skolan. Det är mååååånga år sedan nu…

Nog om honom, efter 2 intervaller blev i alla fall det löpbandet ledigt och jag kunde springa på det istället. Det är lite mjukare på nåt sätt, men känns ändå lättare att springa på. Jag kunde öka till 7,7 utan att det blev jobbigare.

Sista intervallen ökade jag succesivt och sprang 9-10 km/h de sista 2 minuterna. Skulle jag spy efteråt så var det ju ändå SISTA intervallen. 🙂

 

 

2 svar på ”Something´s goin´on!!!

  1. Pingback: Musiken är det värsta! | Ronjas resa mot målet

  2. Pingback: Tyngre och tyngre! | Ronjas resa mot målet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *