En gräs(l)ig och svettig dag!

Solen skiner, temperaturen steg över 20 grader och är liksom optimalt för utomhusaktiviteter, i alla fall för MIG!

Jag började med intervallöpning, åt lunch ute i solen, sedan fortsatte jag med trädgårdspyssel hemma.

Jag fick låna grannens grästrimmer, som är bensindriven och en aaaaaaning bättre än min. Den var vad jag kallar en RIKTIG leksak. Hehe!

20120522-181147.jpg

Japp, det skvätte lite gräs om man säger så…

20120522-181202.jpg

Sedan tog jag ut ljudanläggning och vattenflaska i trädgården och körde igenom BollyWood-passet. Bara 4 dagar kvar nu, jag vette sjutton hur det här kommer sluta. =/ Nöta, nöta, nöta och så göra mitt bästa.

Gräsmattan blev välanvänd i alla fall….

20120522-181216.jpg

2 reaktion på “En gräs(l)ig och svettig dag!

    • Ja, men jag älskar ju sol och träning utomhus i sol är det bästa som finns. Solbrännan blir jämnare också! 😛

      Visst kollade de, men de som kollade mest känner jag så väl så det gör inget. Dessutom ska jag ju stå inför… ja, jag vet inte HUR många, på lördag och då kommer ju folk definitivt kolla på mig! Lika bra att ha tränat på det innan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *