Inte BARA koreografi.

Att träna in en koreografi är inte så ”bara”. Det är ju en sak att kunna det teoretiskt när man bara sitter ner, fokuserar och lyssnar på musiken, men när man dessutom gör rörelserna själv, Q:ar, och försöker räkna samtidigt som pulsen går upp -då är det jobbigt! Alltså jobbigt, som motsvarande ett träningspass. Varje koreografiträning nu blir ju ett träningspass för mig. Jag har fått dispens från mina promenader på 1 timme för att träna in koreografin. Snittpulsen låg på 141 och toppade på 166 idag. Klart godkänt för att ”ersätta” en promenad tycker jag!

Bollywood Style, RIKTIGT sådär fint klädd kommer jag dock inte vara under mina pass… 😉 

2 svar på ”Inte BARA koreografi.

  1. Dans aktiverar ju ganska många saker i kroppen så tycker det är absolut godkänt som ersättning för en promenad. Framför allt tränar du mer flexibilitet med dans än med promenader och är det något vi behöver träna så är det just det, Vi är för stela i dagens samhälle.
    /Cecilia
    http://metrobloggen.se/bandofsisters/

    • Jo, så är det ju -men det är under lågintensiv träning som man förbränner störst andel fett. Så promenaderna är ju viktiga de också. Men just nu vill jag lägga mest fokus inför mitt första Bollywood-pass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *