SMS-guld Där guld blir pengar!

Du ar säkert inte kunnat undgå den radioreklamen?!
SMS Guld var det första företaget i Sverige som sålde guld på Internet. De har sedan starten, år 2008, värdesatt sådana kvalitéer så som transparens, pålitlighet/tillförlitlighet och med över 120 000 kunder känner de ett ansvar för att driva branschen i en positiv riktning.

Även SMS-guld har en prisgaranti, den gäller mot konkurrenternas verkliga priser. De har dock en reservation: Prisgarantin gäller inte mot oseriösa guldföretag och uppstickare som använder sk lockpriser med priser som ligger över världsmarknadspriset på guld.

Om nu flera företag har s.k. prisgaranti så kan de ju alltid löna sig att kolla upp de som har högst pris. Har de schyssta villkor? Om inte, ta kontakt med det företag du vill sälja till, påpeka det högre priset och du får det hos dem också!

Jag har själv sålt guld vid ett tillfälle, och det var just via sms-guld. Då fanns det inga andra än butiker som köpte guld. Jag skickade iväg några uppgifter i ett SMS och inom loppet av några dagar fick jag hem en massa information, avtal samt en påse att lägga guldet i. Givetvis skickas det som rekommenderat brev och efter bara ett par dagar hade jag fått in pengar på kontot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *