Guldfeber

Har du guld hemma i byrålådan som du vill bli av med, alltså få pengar som du kan göra något roligare för? Kanske har du sett alla olika möjligheter som finns för att sälja guldet?

Tidigare var det bara i guldsmedsbutiker, men idag finns ett stort utbud. Företag som åker runt i landet och köper guld på olika ställen, beställa hem en ”guldpåse” via sms eller beställa motsvarande på nätet…

Nordisktguld är ETT av alla företag. De erbjuder Prisgaranti, Nöjdkundsgaranti och Säkerhetsgaranti! Allt för att du som konsument ska kunna känna dig trygg med affären.

Jag har själv sålt guld vid ett tillfälle, men det var via sms. Jag skickade iväg några uppgifter i ett SMS och inom loppet av några dagar fick jag hem en massa information, avtal samt en påse att lägga guldet i. Givetvis skickas det som rekommenderat brev och efter bara ett par dagar hade jag fått in pengar på kontot. Nordiskt guld lovar dock utbetalning inom 24 timmar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *