Ett nödläge!

Idag fick jag åka till frisören för en nödklippning av håret, ja det var verkligen ett nödläge!

20120503-233428.jpg

Dum som jag var så stod jag med mitt nybehandlade hår (rakpermanent) alldeles för nära majbrasan. Det blev nån kemisk reaktion med värmen så håret brändes!! 🙁

För att få bort det brända som hade krusat ihop sig blev hon tvungen att klippa upp det jättemycket -Det SVIDER!! Jag saknar mitt långa hår… Men jag hade två val, klippa bort det eller ha kvar det skadade håret, och mitt val blev att klippa bort det!

 

En reaktion på “Ett nödläge!

  1. Tur att hår ändå växer ut igen, ge det några månader så är hårsvallet tillbaka. Men jag vet hur det känns, lyckades bränna av mig en stor lock av luggen förra året och då hade jag sparat håret aktivt sedan 2010 (längsta tiden för mig). Det svider rejält när det kapas ofrivilligt…
    /Cecilia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *