Härliga singlar sökes!

Man kanske ska söka? Vad har jag att förlora?

Jag lever dock fortfarande lite i det där, Varför skulle han vilja ha mig,som är tjock?! Precis som tjejen som var med i ”Du är vad du äter” i torsdags, sa.
Men å andra sidan, allt är relativt. ÄR jag verkligen tjock idag? Enbart i MINA ögon eller i alla andras också? Jag har ju gått ner mycket i vikt och ser ju betydligt bättre ut idag i alla fall. Alltid en liten tröst…

Värst är nog ändå när man får frågan: Hur kan du, som är så snygg, vara singel?? Vad svarar man på DET liksom? 😮

4 svar på ”Härliga singlar sökes!

  1. Man bockar, tackar, tar emot, undrar hur många skruvar personen saknar och sedan ler man stolt! 😉
    /Cecilia

    • Haha, ja, så kan man ju också göra. 😀
      Men det är ju egentligen inget svar på deras fråga. Och jag HAR faktiskt inget bra svar att de dem heller… Okej, nu händer det ju inte varje dag -utan faktiskt så sällan att jag blev alldels paff sist nån frågade så…

  2. Samma sak när folk folk frågar mig om jag har barn…Jag säger nej och dom tittar medlidsamt och lite konstigt på mig o säger ingenting mer.
    Vet inte om jag hade velat att hela svenska folket skulle kolla på när jag söker kärleken, så jag tycker du är modig som söker. Kan ju alltid vara kul att vara med i processen fram till programmet?

    • Jag har inte sökt än, men jag KANSKE ska göra det… Det finns ju kanske en chans att man hittar kärleken såhär. Blinddate eller matchmaking i alla ära, men det blir lite mer seriöst såhär tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *