Jag är ju faktiskt ganska söt -EGENTLIGEN!

Idag satt jag modell på Lust & Fägring i Falun. Det är alltid lika roligt att se vad man kan göra med lite makeup. Jag sminkar mig sällan själv -av praktiska skäl! Om man är hemma och sedan åker iväg och tränar så känns det bara onödigt. Sminka sig för att träna och sedan tvätta bort det direkt liksom.

Slutresultatet!

Jag har suttit modell flera gånger och jag har även haft inneboende som har pluggat till makeupartister. Så visst har man lärt sig en del ändå! Idag hade de ansiktsmodellering på dagens lektion. Om hur man mätte ansiktet och delade in i olika zoner för att veta hur man ska lägga makeupen. Jag har aldrig tänkt på det, men ett normalt ansikte ska vara 18 cm långt på kvinnor jag hade visst 4 mm kortare! Sedan hade jag väldigt kort panna -1 cm som jag istället tog igen i zon 3, som är käkpartiet. Man ska ha 3 cm mellan ögonen och 6 cm lång näsa -check! Jag blev godkänd!! 😀 Haha! Jag har ett s.k. droppformat ansikte som var typiskt nordeuropeiskt. Spännande!

Sminkbordet…

Under tiden jag blev sminkad kikade jag emellanåt i spegeln och kläckte ur mig. ”Jag är ju faktiskt rätt söt -EGENTLIGEN” De skrattade lite åt mig och vi kom fram till att det inte är ofta jag säger så om mig själv! Men det är ju sorgligt om jag måste vara sminkad för att tycka så… Hur som helst så måste jag erkänna att jag tycker jag ser bättre ut i lite smink även om det inte nödvändigtvis måste vara så mycket. För MIG var det mycket smink…

20120208-162535.jpg Kände knappt igen mig själv efteråt….

20120208-162552.jpg I min rosa jacka och uppsatt hår såg jag ut liiiite mera som jag….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *