Snart är jag överviktig!

Att bli överviktig låter väl hälsosamt och bra, eller? Kanske inte! Men att gå från Grav fetma (som det står i några BMI-tabeller), till att ”bara” bli fet och nu snart överviktig är ju en enorm hälsovinst. Det vore givetvis en dröm att kunna klassa sig som normalviktig och för att komma dit måste jag, som ni kan se på bilden nedan, gå ner drygt 15 kilo till. Jag får se om detta är möjligt eller om jag och min kropp mår bra av en något högre vikt.

Smal och snygg, vem vill inte vara det? JAG vill i alla fall det, men inte på bekostnad av hälsan! Jag tränar, jag har en hel del muskler och därför kan ett BMI vara missvisande. Hur många som tävlar i bodybuilding skulle du kalla feta, bara för att deras BMI säger det?

4 reaktion på “Snart är jag överviktig!

  1. Håller med. BMI på individnivå är värdelöst. Det togs dessutom fram för att kunna jämföra större grupper av individer, och det var aldrig menat för att mäta personlig fetma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *