Powernap på två timmar

Just vaknat upp ur koman. Skämt åsido, men jag tog en liten powernap. Dessvärre blev den längre än jag hade planerat -det blir ju inte lättare att sova inatt liksom.

Jag VET att det är bättre att sova på natten, men jag kan inte somna på beställning och tyvärr händer det alltför ofta att jag vaknar igen efter bara ett par timmar och kan inte somna om.

Man kan inte lagra sömn, men sömnbrist visar sig ganska snart. Av erfarenhet vet jag, att även om jag låter bli en tupplur på eftermiddagen/tidigt på kvällen, så somnar jag inte tidigare på kvällen eller sover bättre för det. Därför väljer jag att lyssna på min kropp och helt enkelt sova när den behöver det!

Sedan är jag nog inte riktigt helt frisk ännu. Jag var lite småfrusen, men med myskläder, sockor och dubbla filtar somnade jag i alla fall! Och då brukar folk ändå säga att jag har rätt varmt hemma hos mig.  Ibland undrar jag om jag inte har lite av en reptil i mig? De är växelvarma som det heter och håller samma temperatur som närmiljön -alltså MÅSTE jag ha det varmare för att inte frysa! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *