Separationsångest!

Jag har viss separationsångest just nu. Det känns tungt att separeras från något som inte är färdigt. Jag pratar alltså om det träningsprogrammet jag har fått. Men just nu funkar det inte med den utmaningen jag väljer att köra. Under januari månad kommer fokuset ligga på att samla kilometer i en utmaning/tävling och visst, variation är bra och jag har ju trots allt kört enligt det här programmet ett tag. Intervallöpningen kan jag ju dock fortsätta med!


När februari kommer så skulle jag ju kunna börja med detta igen, men hur länge?

Jag KAN inte fortsätta på det här sättet hela våren. Sommaren och tävlingen i mångkamp är här fortare än man tror. Och jag har varken bänkpress, sprinter eller nån form av ”kast-övning” med i programmet. Det är väl bara att lägga till det, kanske ni tänker. Men det är inte så enkelt. Tänk om det blir ”fel”? Man kan inte träna hur mycket som helst eller stoppa in hur mycket som helst i ett träningsprogram. Nej, i så fall måste det göras om -och det fixar jag inte själv, med risk för att det kan bli just… FEL!

Jag ber om ursäkt till er som gjort programmet åt mig, för att jag sviker er nu, men jag tar tacksamt emot ett program som är utformat/anpassat för mångkampens grenar. Det är ett halvår kvar nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *