En tanke bara…

Äta måste man göra även om man är sjuk, så jag åkte till willys och handlade. Självscanning är ju himla smidigt! Eller hur…? Visst vore det bra om man hade nån röst till några småord som typ ”tack” eller ”ursäkta”. Men så mycket mer skulle jag väl inte behöva prata, trodde jag!

Jag köpte bl.a. echinacea brus som ska hjälpa mot förkylning och det var tydligen legitimationskontroll på sådant. Så när jag skulle checka ut och betala stod det att jag var tvungen att gå till en bemannad kassa.

För att ansöka om Willys självscanningskort skulle man vara över 18 år, för att ha VISA/betalkort ska man vara över 18 år, är det då överhuvudtaget möjligt för en minderårig att köpa varor med 18-årsgräns via självscanning? En tanke bara…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *