Julklappar i sista minuten

Tillhör du dem som är ute i sista minuten med att köpa julklappar eller är du en person som planerar långt i förväg? Personligen brukar jag vara ute i god tid, jag lägger ner mycket tanke bakom dem och vill gärna att de ska vara personliga – inte sällan använder jag mig av nätet för att ”skräddarsy” julklapparna, och då tar det ofta lite längre tid. Jag brukar även skriva rim till alla mina julklappar!

Har du svårt att komma på vad du ska köpa till flick-/pojkvännen? Mamma, pappa, syster eller bror? Om du vill ha julklappstips kan du kika in på sidan julklappstips.com eller hittajulklappar.se

Det allra säkraste sättet för att köpa ”rätt” julklapp måste nog ändå vara att fråga personen i fråga direkt vad han/hon önskar sig i julklapp. Skriv önskelista – det gör jag!  Dessvärre brukar jag vara klar med julklapparna när andra lagom är klara med sina önskelistor. Det här året blev det dock lite försenat, delvis medvetet då jag planerade att kolla efter julklappar under resan till Fuerteventura.

En reaktion på “Julklappar i sista minuten

  1. Jag är ute i god tid och har faktiskt i år tänkt till när det gäller barnen både ekonomiskt och vad de vill ha……..men den stackars sambon fick inte så mkt eller genomtänkt….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *