Strikt och tungt?!

Idag var det ett TUNGT träningspass på schemat. Strikt och tungt -var mitt mål när jag åkte till gymmet. De senaste dagarna har dock varit mer eller mindre upp-o-ner och saker går inte alltid som man har tänkt sig. Idag t.ex. åkte jag ifrån min träningsdagbok. Men som TUR var så skriver jag ju upp i bloggen vad jag tränat, så jag fick helt enkelt, via mobilen, checka vikterna från det tidigare träningspasset och sedan använda den att skriva ner dagens pass i!

20111130-151529.jpg
Fast besluten att fullfölja passet!

Övning

Vikt/Reps

Benpress

170/13

Benspark

137,5/10

Lårcurl

84/8

Latsdrag

40/8

Axelpress i maskin

Nr. 4/8

Sittande rodd i maskin

Nr. 8/8

Sned bröstpress

Nr. 3/12

Dips med hjälpvikt

Nr. 7/12

Crunches

Nr. 10/11

Latscurl

35/9

 

Jag träffade Maria, min frisör, nere på gymmet också -så det blev kanske mer snack än verksamhet idag 😮
Jag gillar hennes kommentar:
”Ditt hår ser ju jättebra ut nu, det ser NORMALT ut!”
Hahaha! 😀  Ja, nu är det bara lätt vågigt och kontrollerbart, efter rakpermanenten. Med min typ av hår så blir det inte helt rakt efter en sådan behandling…

Under själva träningspasset fick jag ett samtal som jag var tvungen att svara på. ”Strikt och tungt” -innebär det att gå runt och prata i mobilen? Näää, kanske inte… Men jag gjorde ju allt jag skulle i alla fall!

Styrkepasset  avslutades sedan med 10 stycken roddintervaller.
20111130-151544.jpg
Maria tränar på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *