Skitskum men mäktig känsla!!

Idag var det dags för cirkelträningen igen, den är dryg, tung och skitjobbig -om man gör det man ska. Men det ger resultat också!

När det gäller armhävnigar så har jag kunnat göra ½ på tårna -NER kommer man ju alltid liksom. 😛

Vartefter veckorna har gått och jag har gjort armhävningar regelbundet så har jag blivit starkare och börjat göra armhävningarna på tårna ner, och på knäna upp. Och ändå i ett ganska bra tempo.

Idag när jag hade kört första varvet med armhävningarna kände jag mig lagom uttittad av 2 andra som också var där och tränade. Så till nästa varv tänkte jag försöka verka lite duktigare. 😉 Så jag FÖRSÖKTE pressa upp på tårna också. Wow, det gick!! Eller inbillade jag mig? Det var dock bara EN. Efter 12 armhävningar funderade jag nästan på om det verkligen var sant, så till tredje och sista varvet försökte jag igen TVÅ stycken fixade jag -det var inte inbillning! Jag stod på tå och på händerna och såg hur mattan kom längre och längre ifrån min kropp!  Vilken skum känsla!! Men så underbart!!!

En del av er tänker säkert nu. ”Äsch, det där är väl inget märkvärdigt!” Men för MIG är det det! Tänk den dagen ni klarar av att göra något som ni aldrig klarat av tidigare. Vad det än må vara, så kan jag lova er att det kommer kännas bra att klara av det!

 Såhär ser upplägget ut: 3 varv av resp. grupp.

  1. 15 benböj-hinklyft, 12 axelpress, 15 stående rodd med hantlar
  2. 15 utfall med vikter i händerna, 12 biceps curls med hantlar, 12 axellyft till sidan
  3. 12 triceps kick backs med hantel, 15 rygglyft – liggandes på boll, 12 armhävningar på knä och bröstet ner i golvet

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *