Full fart, nu sticker vi!

Dagens träning kändes tuff, och då syftar jag egentligen inte på den faktiska, fysiska träningen. Nej, det började egentligen med att jag vaknade för sent för att hinna träna på mitt vanliga gym. Men på det andra gymmet kommer jag in med mitt kort ända till kl.23 på kvällarna.

Intervallöpning stod det på schemat idag, och jag glömde ju pulsbandet hemma. 🙁 Typiskt! När jag kom ut från omklädningsrummet så var det en tjej där som jobbar i receptionen. Jag frågade om jag fick låna ett pulsband, men nej, det fick man bara låna under de tider som receptionen var bemannad. 🙁 Såna var deras regler… :-/

Jag fick helt enkelt försöka känna efter hur det kändes och sedan försöka hålla en hastighet som jag vet att jag fixade sist.

Tredje intervallen var tuff, men jag vet ju inte hur jag låg till pulsmässigt. Man kan ju lura sig själv! Jag kan tycka att det är jobbigt och villl hellre börja GÅ, men pulsen kan då avslöja att jag orkar mer…

Jag hade Mp3-spelaren med mig, men den använder en shuffle-funktion så att hitta musik som passade för löpning var knepigt. Tillslut hittade jag ”Luftens hjältar” och den låten blev min räddning sista intervallen. ”Full fart -nu sticker vi” lite för snabbt för nedtramp på varje takt och lite långsamt i halvtempo kanske, så det blev till att ”sväva” mellan stegen. Att springa i otakt går ju inte! 😀

Jag avslutade intervallträningen med 15 minuters rodd!

20111119-180315.jpg
5-minuters check!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *