Underbart är kort!

Torsdag idag, och valfritt träningspass, så ikväll åkte jag till Falun då planen var att träna PowerStrip och BodyCombat.

Tyvärr blev lyckan över den valfria träningen ganska kortvarig. Underbart är kort, säger man väl?!

När jag kom till gymmet i fick jag reda på att PowerStripen var inställd då instruktören hade blivit sjuk och de hann inte få tag på nån vikarie. Jag hoppade på EasyLine istället, för att träna NÅNTING.

Efter det passet var det en HEL timme kvar till BodyCombaten skulle börja, men jag kände inte för att sitta och vänta… =/

EasyLine har jag tränat många gånger förut men kanske inget jag skulle välja när jag bara har EN dag i veckan till valfri träning.

Det här upplägget var dock lite annorlunda. Det var inte kondition (stepbräda) mellan varje maskin och de hade flera stationer totalt med dubletter av några maskiner. Kanske av den enkla anledningen att fler deltagare skulle få plats? Det blev inte riktigt 2 hela varv, så vissa övningar körde jag fyra gånger medan nån annan övning bara blev gjord EN gång.
Medelåldern på klassens deltagare var bra långt över 25 och musiken var nog anpassad därefter. Tempot var väl okej, men låtarna var säkert 20-30 år äldre än mig – inte riktigt min musiksmak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *