Underbart och ofattbart!

Jag har ALLTID haft lockigt hår, och det är väl så -man vill alltid ha det man INTE har. Med andra ord har jag velat ha rakt hår. Vaddå, det är väl bara att platta det? Kanske du tänker. Som om jag skulle säga till nån med rakt hår, det är väl bara att locka det! Det är inte så BARA, det tar TID, det sliter på håret att platta varje dag, och vid minsta fukt så lockar det upp sig… Med andra ord är det ganska lönlöst när man tränar så mycket.

Men nu fick jag chansen att sitta modell på Cutting Room för Redken som visade en ny produkt, en rakpermanent! Jag har hört mig för tidigare (för några år sedan) om rakpermanent, men fick då till svar att det inte var värt det. med mina lockar skulle jag ha tur om det ens höll i två veckor! Nu är det mera utvecklat och det ka bli spännande att se.

Första resultatet fick jag ju redan när Sara fönade håret efter permanenten. Blåser man mitt hår brukar det praktisk taget stå rakt ut. Nu var det rakt, men inte platt. Men det gick otroligt fort och lätt att platta det. Och det är blankt, mjukt och lent…

Så från det här (en gammal bild, men lockarna är likadana):

Till det här:

20111108-142912.jpg

5 reaktion på “Underbart och ofattbart!

    • Tack ska du ha! 🙂
      Nej, jag hade inte kommit så långt på högstadiet, än mindre utvecklingen av produkter! Nu hoppas jag bara att det HÅLLER!

  1. Pingback: 3 timmar hos frisören – Rakpermanent | Ronjas resa mot målet

  2. Pingback: Rakpermanent på Cutting Room | Ronjas resa mot målet

  3. Pingback: Rakpremanent - Där rök lockarna! | Ronjas resa mot målet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *