"Allvarligt?! Jäklar vad stark du är!"

Jag körde mitt syrkepass som vanligt. Och har mer och mer försökt intala mig själv att alla är så upptagna med sitt att det är ingen som ser vad jag kör på för vikter, det är ingen som kollar på mig. Vilket var en rädsla när jag började träna på gymmet för några år sedan…

Idag, när jag hade kört klart bensparken och klev bort från maskinen var det en tjej som körde liggande lårcurl intill som utbrast: ”Allvarligt?! Jäklar vad stark du är!” Hon såg var sprinten satt… Fast såna kommentarer eller komplimanger är ju bara kul! 😀

 

Övning

Vikt/Reps

Benpress

170/8

Benspark

137,5/10

Lårcurl

84/11

Latsdrag

45/8

Axelpress i maskin

Nr. 4/5

Sittande rodd i maskin

Nr. 8/9

Sned bröstpress

Nr. 4/5

Dips med hjälpvikt

Nr. 6/5

Crunches

Nr. 9/13

Latscurl

35/10

 

Men det roliga slutar inte där. När jag skulle köra latsdrag var det en man där som precis hade kört klart ett set. Jag frågade om han hade mycket kvar och han skulle köra en övning till. Men jag fick köra ett set emellan. Jag kollade till och såg att vikten var inställd på 45 kg, så jag behövde ju inte ändra något. Jag bara körde. Han tittade storögt på mig när jag tackade och gick därifrån…

Haha! Hulken! Undrar om jag ÄR ovanligt stark för att vara tjej eller om dessa personer inte har sett några andra tjejer träna tungt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *