Ett paket från gymgrossisten…

…Eller var det BodyStore?
Förut länkade de till varann och ”varukorgen” följde med mellan de två olika sidorna. Nu verkar de ha skiljts åt? Men jag hade en rabattkupong på gymgrossisten som funkade hos BodyStore.

20111026-173950.jpg
Jag betalade till gymgrossisten, men på paketet stod det BodyStore…

20111026-174104.jpg
Välpaketerat…

20111026-174119.jpg
Här ser du innehållet!

4 svar på ”Ett paket från gymgrossisten…

 1. Hej ronja, visst hade du problem med ett försäkringsbolag förut? Har för mig att det lät som det. Men sen verkade det som att det löste sig? Jag har länge jobbat emot trygghansa efter en grov misshandel för några år sen, dom kör med allvarlig falsk marknadsföring och om jag så ska gå till tv och tidningar tillslut så blir det så. Har du emot att berätta vilken tvist du var med i och vilket försäkringsbolag det var?
  Kram Kelda

  • Hej!
   Jag har haft ganska många och en del långa kontakter med försäkringsbolag. Jag har inte haft någon direkt tvist med TryggHansa, det var bara att det tog väldigt lång tid innan de tog ett slutgiltigt beslut… Men all kontakt jag har haft med dem har bara varit med trevligt bemötande.

   Agria hade jag en kortare tvist med, då de först inte ville betala ut livförsäkringen för min hund som jag fick ta bort väldigt hastigt pga cancer…

   Sedan hamnade min stulna GPS ”mellan stolarna” då jag hade inbrott i bilen och olika försäkringsbolag för hem resp.bil. Länsförsäkringar resp. TryggHansa. Men det var slutligen TryggHansa som ersatte den.

  • Alltså, jag kan inte minnas nån direkt tvist. Men de flesta ärenden tar ju sin lilla tid…
   Skadan i armen var ju tvungen att läka och det skulle till flera olika undersökningar innan de kunde säga vad som är bestående… Det var TryggHansa som var inblandade där också, men efter fastställandet av bestående skada var det liksom inga problem. Jag fick en ersättning, men kommer aldrig bli återställd till 100%

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *