Trevlig närvaro

Jag känner mig lite ”ur form” eller ur BALANS kanske är mera rätt uttryckt… Och jag var inte alls särskilt pigg idag. Men det här lyckades jag åstadkomma i alla fall:

Övning

Vikt/Reps

Benpress

155/12

Benspark

125/10

Lårcurl

77/10

Latsdrag

40/9

Axelpress i maskin

Nr. 4/11

Sittande rodd i maskin

Nr. 7/12

Sned bröstpress

Nr. 3/12

Dips med hjälpvikt

Nr. 7/9

Crunches

Nr. 8/12

Latscurl

30/12

 

När jag hade kört halva setet med benpress kom Pontus in i rummet. Han frågade hur det gick och tyckte att det såg bra ut. Pontus är den där ”läskiga människan” som noterade mig redan när jag började träna på Atlantum. Idag blir jag bara glad över hans närvaro. 🙂
Han vill ju bara väl, och ville det då också. Det var väl mitt önsketänkande att jag var onsynlig när jag var nybörjare…

 

Ett svar på ”Trevlig närvaro

  1. ja, jag hade lösenordskyddat bloggen så inte folk jag känner ska komma in. Känner inte för att alla ska veta min vikt och mina ärliga tankar, det snackas ju så in i norden i en liten stad som denna. När jag har gått ner kan de få veta, men just nu skäms jag för den höga siffran! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *