De rosa små grodorna

Ikväll var jag på ett cirkelträningspass på gymmet. Det var såååå drygt, men säkert grymt effektivt! Vissa övningar är ju roligare än andra och då ger man lite mer. Grodhopp t.ex. hur kul är inte det? 😀 De första hoppen, eller första omgången i alla fall.

Jag drog på mig mjölksyra i benen så resten av passet var nästan plågsamt för benen, då det var många fler benövningar. Hästsparkar, skridskohopp, sumohopp, olika övningar med ufall, kettlebells m.m…. 45 minuter intensiv träning. Varvad styrka & kondition.

Man jobbar två eller tre stycken per station, så kan man pusha varandra.

20111021-193616.jpg

Här är jag och de andra två ”rosa grodorna” som var i mitt team! Härligt jobbat tjejer!

2 svar på ”De rosa små grodorna

  1. Man kan inte riktigt se hur slut vi var efter detta ”hästpass”! Shit vilken träningsvärk jag fick idag, ha ha! Ha det gott! / Ingela

    • Hästpass eller grodpass, men det var såååå effektivt! Jag säger detsamma -Jag har GRYM träningsvärk efter igår!! Så det funkade inte riktigt att träna det styrkepass som jag HADE tänkt träna idag. AnnSofie hade också träningsvärk. Haha! 🙂 Men jag ska försöka träna Zumba imorrn i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *