Föreställ dig att….

….nääää det går inte!!
Slut ögonen och hör hur vågorna sveper in, känn hur kroppen blir tyngre….


Nej, den mentala styrketräningen, eller avslappning (som jag vill kalla det för) som de hade på gymmet idag var helt klart inget för mig. När jag slöt ögonen började tankarna mala på med annat. Saker som jag borde göra istället för att ligga still där på golvet i 30 minuter.

Fokusera på en punkt mitt emellan öronen…

För MIG fyllde det ingen funktion. Jag säger inte att det är dåligt, men jag hade hellre gjort något annat. Jag kanske BEHÖVER slappna av, det kanske är något jag behöver träna på. Och sålänge jag är dålig på det så blir det bara jobbigt…

Jag har varit på en helt annan typ av mental styrketräning och DET gillade jag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *