Söker sig till värmen

Även skator söker sig till värmen, ibland med förödande konsekvenser. Det är inte första gången som en skata flyger in i den inglasade gången hemma hos mig. Jag har en liten springa öppen så Celine kan springa ut och in som hon vill, där kommer skatorna in, men de hittar inte UT igen.
20111002-121009.jpg

Denna krake kraschade in rejält och låg livlös på backen. Men den andades (ja, man kan t.o.m göra konstgjord andning om det behövs)! Jag kunde inte gärna ta in fågeln inomhus för mer värme, det blir ännu svårare att fånga en tillkvicknad och rädd fågel inomhus. Jag lyfte bara upp den, och höll i den tills den kvicknade till och började göra försök till att flyga iväg. Den klarade sig!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *