Jag saknar dig! Jag saknar dig!

Den här fiilmen satt jag och kollade på under tågresan.

Filmen Jag saknar dig! Jag saknar dig! är baserad på en verklig historia, där enäggstvillingarna Cilla och Tina slits ifrån varandra när Cilla omkommer i en trafikolycka. Tina tvingas bearbeta sorgen och leva vidare utan sin syster.

Alla känner vi säkert någon som har gått bort eller som har fölorat en nära anhörig och vet hur smärtsamt det är. Jag känner verligen medlidande för den tjejen och det går inte att hålla tårarna tillbaka.

Man kanske inte kan jämföra människor med djur, men de blir ju faktiskt familjemedlemmar de också!
Jag har förlorat, kaniner, katter, råttor, en häst och mina hundar Devil och Shakira. Det gör ONT!

2 svar på ”Jag saknar dig! Jag saknar dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *