Har tagit ett svårt beslut…

Jag har nu, efter 4 års tid, bestämt mig för att tysta ner min ”diet piggy”

20110927-174401.jpg
Man SKA äta lite och ofta, så då ska han inte stå där i kylskåpet och grymta på mig varje gång. Därför åker han ut nu!

4 svar på ”Har tagit ett svårt beslut…

  1. Klokt beslut…blir lite full i skratt när jag ser den för i tonåren så en dag när jag och mamma öppnade kylskåpet så undrade vi så vad det var som lät, då hade min mammas man gömt en sådan där…han tyckte att vi ryckte lite väl ofta i kylskåpsdörren..haha

    • Ja, nu när jag kommit till insikt med det där ”lite & ofta” så blir jag lite sur när jag vet att jag gör RÄTT! Ärligt talat sket jag i grisens grymtningar redan för länge sedan, så det hälpte nog inte så mycket ändå. Haha!

    • Nja, jag tycker det känns så tyst och tomt när jag öppnar kylskåpet nu. Ungefär som att något är fel. Som att grisen har dött liksom… :-S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *