På resande fot

Är nu på väg hem igen efter ännu en danslektion i Karlstad. På resande fot kan allting hända, speciellt om man har tider att passa.

Trafiken flyter inte alltid på så bra vid vägarbeten och det uppstår lätt förseningar.

Igår när jag skulle till universitetet ställde jag mig vid busshållplatsen 45 minuter innan lektionen började. TVÅ bussar passerade åt IKEA-hållet, men ingen mot Campus. Slukas de upp av IKEA? När det var 15 minuter kvar till min lektion började ringde jag trafikledningen, och det var enorma förseningar p.g.a vägarbetena OCH ”rusningstrafiken”. Men de skickade en bil som körde upp mig direkt till universitetet, så jag kom bara 3 minuter försent till slut.

Nu när satt på tåget och visade biljetten frågade hon om jag skulle vidare, eftersom tåget var försenat. ”Ja, till Karlstad” svarar jag. Hahaha! Det var ju liksom därifrån vi just avgick…

Det är visst ännu värre för lokförare att hålla reda på alla ställen.
Hörde precis i högtalaren. ”Vi anländer strax till Katrineholm, nej förlåt, Kristinehamn.”

Hahaha! Tror ni jag är trött??

20110923-103422.jpg

Lilla Emilia är uppe med tuppen. Trots att det var full fart på henne ända till kl.22 innan hon tvärslocknade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *