Ett stort svart hål!

När jag har kommit till en deadline för mina uppsatta mål, oavsett om jag klarat dem eller misslyckats, så behöver jag ett nytt mål. Något NYTT att sträva mot eller lägga fokuset på. Det har flytit på bra under en lång tid, när målen har avlöst varandra. Men nu är det stopp!

Jag vet inte vad målet är (och då är det svårt att specificera träningen). Målet är att gå ner i vikt. Ja, men hur mycket och när ska målet vara uppnått? Nej, det går inte att stressa fram en viktminskning heller…

Jag måste ha nåt konkret, ett mål, ett ”beting” till ett visst datum. Och det får givetvis i sin tur gärna gynna det långsiktiga målet.

Jag vet inte vad jag ska träna. Vet inte vilken träningsform, hur mycket/ofta, vilken intensitet, fördelningen kondition/styrka…???
 Just nu är det bara som ett stort svart hål!

Jag vågar inte gå igenom hålet själv, för jag vet inte vad som finns på andra sidan! Ta min hand och led mig genom det! Visa mig vägen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *