Intervallpass inomhus

Idag var det grått och trist på förmiddagen, så jag bestämde mig för att träna dagens intervallpass INOMHUS, på gymmet.

5 x 5 minuter löpning och 2 minuters promenadvila mellan intervallerna. Jag chansade och sprang fortare idag. Tyvärr orkade jag inte hela vägen då, utan fick avbryta intervallerna. Det blev nån form av egenkomponerade intervaller skulle man kunna säga.

 

Pulsen pressade jag dock upp rejält. 205 var jag uppe i som mest!

2 svar på ”Intervallpass inomhus

 1. Hejsan . Hittade dig via Viktblogg och det är roligt att sporra varandra i vårat kämpande mot vikten och bättre hälsa. Ser att du varit på gymmet idag och tränat..Du kämpar på jätte bra. Jag brukar också vara nere på gymmet men jag och mitt band är lite osams,,haha..Orkar ingenting på det jämfört att löpträna ute..
  Fortsätt kämpa
  kramiz
  Hea

  • Kul att du hittade hit! 🙂
   Ja, det stämmer. Nu under sommaren har jag mest tränat utomhus dock.
   Jag tycker att löpband är lättare faktiskt, man måste ha motlut för att det ska motsvara utomhuslöpning…
   Tack, jag kämpar vidare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *