Operation fågelräddning!

Jag vaknade av ett obekant ljud, det lär som att någon försökte ta sig in genom ett fönster, och det bankade och hade sig. Tänkte att det måste vara nån granne, men det lät liksom för nära…

När jag öppnade ytterdörren såg jag bara något som svepte förbi. En SKATA! PANG lät det, när den flög in i glasdörrarna. Jag har en liten springa öppen så Celine kan springa ut och in som hon vill under dagen, när ytterdörren är öppen. Och genom den lilla springan hade fågeln hittat in, men hittade tyvärr inte ut samma väg igen.

Celine var nyfiken och skulle prompt fram och nosa på den…

[videofyme id=”268092″ width=”480″ height=”360″]

Jag öppnade glasdörrarna helt så Skatan kunde hitta ut igen och den flög iväg utan större problem. Troligtvis hade den inte tagit alltför mycket stryck av att flaxa in i glasrutan, som den troligtvis hade gjort flera ggr….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *