Jag har kommit till en punkt…

Det spelar ingen roll vad jag gör, Shakira kommer aldrig tillbaka. Jag har kommit till en punkt där jag mer eller mindre har accepterat att det är så. Det är väl nån slags ”fas” som man går igenom, hur ogärna man än vill det.

Idag regnar det och har gjort hela dagen så det blev en storstädning  här hemma. Jag erkänner att jag faktiskt inte har dammsugit sedan Shakira gick bort. Det kändes liksom fel på nåt sätt att bara ”städa bort” henne. Leksaker, hundbädd, hundbur etc… Och alla hundhår låg kvar…

För några dagar sedan tog jag steget att rensa bland hennes saker. Slänga sådant som är oanvändbart och lägga ut användbara saker på Tradera. Vem vill ha en söndertrasad vattenkanna? Ingen mer än Shakira troligtvis. Hon älskade den och därför såg den ut som den gjorde. Den skulle kunna tjänstgöra som vattenspridare möjligtvis…

Varför inte spara sakerna ifall jag skaffar en ny hund av samma ras, eller samma storlek? Svaret är enkelt, det är Shakiras saker, jag vill inte använda HENNES saker till någon ny hund. Däremot kan någon annan få använda dem till sin hund…
Det är synd att slänga HELA och användbara saker, men om inte jag ska använda dem…. Alla fungerar olika, men det känns bäst för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *