"Jag tänkte göra mig oskuld"

Eller rättare sagt, ”Jag tänkte göra mig skuldfri”. *haha* Ibland hör man inte hur dumt det låter förrän man sagt det man har tänkt.

Jag tog en promenad till gymmet idag, promenera skulle jag ju i alla fall göra. Och så tog jag med mig kontanter för att betala den proteinbar jag ”köpte” förra veckan, men jag hade inte kontanter med mig då…. Och att betala så små summor med kort är mera förlust än vinst för dem…

Mitt uttalande bidrog till ett gott skratt för båda parter, tänk vad kul det vara att göra sig SKULDFRI. Att göra sig oskuld blir lite väl svårt…

Under promenaden hem kom det 2 korta, men rejäla regnskurar. Vi blev ganska blöta båda två, den ena mer missnöjd än den andra…

20110725-102020.jpg

2 svar på ”"Jag tänkte göra mig oskuld"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *