Vad gör man en onsdag?

Idag är det onsdag, och vad hittar man på då? Jo för min egen del är det danspass på gymmet som gäller.
Men man kanske skulle prova på bingo nångång? Ute på Romme Travbana har de nämligen drive in bingo på onsdagar hela sommaren (t.o.m. 31 augusti).

Det närmaste jag har kommit bingo är nog BingoLotto på TV eller ”Trivselbingo” som ligger precis intill gymmet.

Om man inte vill passa några speciella dagar och tider kan man ju alltid spela bingo på nätet. De har ju öppet dygnet runt, jag har dock aldrig testat det själv. Jag vet inte hur stora oddsen är att man skulle vinna på det, och om man som jag, inte är så insatt, så är nog risken större att jag skulle förlora på det om jag skulle spela om pengar. Men för er som är nyfikna finns det även spel där man kan testa helt gratis (utan risk). Finns ju en hel del spela att välja på i alla fall.

Lycka till! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *