11 tuffa kilometer

Idag har jag tränat ordentligt. 11 kilometer promenad blev det totalt och så ett danspass på det. Nu är mina ben och fötter riktigt trötta!
Jag hann gå ett varv runt sportfältet innan lunch, innan regnet kom.
När molnen hade lättat kunde jag promenera till gymmet för att dansa och sedan GÅ hem igen…
Mina ben kommer nog inte tacka mig imorrn… =/

5 svar på ”11 tuffa kilometer

 1. Hej! Snubblade in här och ser att du liksom jag bor i Blge. Vet du vart man kan få tag på en PT här alt i Falun?

  • Hej! Kul att du hittade till min blogg!
   Ja, det vet jag. På Må Bättre erbjuder de personlig träning av utbildade personliga tränare. Men det är dyrt -både med träningen och att bara vara medlem hos dem.
   Om man är något sånär självgående rekommenderar jag istället Atlantum Gym & Rehab. De har kunnig personal som verkligen BRYR sig och engagerar sig i din träning. Dock ingen PT som följer med på hela passen, men du får en genomgång när du börjar där och kan när som helst ställa frågor. Du behöver inte sitta i möte med nån medlemsrådgivare (med säljutbildning) utan blir mer personligt och naturligt bemött.
   Jag är visserligen på båda gymmen, men kör enbart gruppträning på MåBättre. Allt annat, styrketräning, coacning, träningsupplägg, allmänt snack etc. har jag på Atlantum -för att de är bäst helt enkelt! (Jag får ingen provision för att skriva om dem eller rekommendera dem). ;o)

 2. Tusen tack för tipset! Har tränat på Actic (Maserhallen) i många år, positiva där är att det ät ganska billigt, men dom har alldeles för dåligt med pass,… Då har väl Må Bättre betydligt mer att erbjuda, men sen var det priset… Ska absolut prova Atlantum. Känner att motivationen börjar tryta, så behöver testa något nytt! Tack än en gång för tipset!! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *