Strikt och tungt!

Idag blev det ett bröst/arm-pass på gymmet. 1½ vecka kvar till tävlingen nu. På bänkpressen försökte jag köra strikt och långsamt. så att musklerna verkligen får jobba! Men då orkar jag inte riktigt lika många reps… På tävlingen är det bara att trycka upp vikten, det kvittar hur ”snyggt” det blir…

Övning Vikt/Reps Vikt/Reps Vikt/Reps
Bänkpress 27,5/12 27,5/10 27,5/6
Sned Bänkpress Nr. 4/12 Nr. 4/12  
Sittande hantelpress 6/12 6/12 6/12
Ligg. Tricepspress med stång 14/12 14/12 14/12

 

Det var riktigt LUGNT nere i själva gymmet. Det var jag och två till (som jag såg) som tränade. Men när jag skulle gå på toaletten efter träningspasset, möts jag av säkert 50 personer inne i omklädningsrummet! Det var rätt TRÅNGT med andra ord… Gymmet öppnar upp duschmöjligheter för festivalbesökarna, vilket iofs är bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *