Träningsweekend i Motala, Lördag

Nu i helgen gick tjejvättern och halvvättern av stapeln i Motala. Aerobic Weekends/Apollo/Palyitas fanns på plats och körde fria träningspass för alla som ville. Jag cyklade inte, jag åkte dit för att träna, träna och träna!!! 😀

Att hitta boende en sådan helg kan vara lite knepigt, men då får man vara glad att man har kontakter. Jag fick övernatta hos söta Karin från UNF i Motala som jag känt sedan 2002. Det var så trevligt att ses igen. Blir ju inte varje dag direkt när man bor 25 mil från varann. Tur att båda tycker om djur, då kunde ju även hundarna få följa med!

 

 Äta måste man ju göra också, men hundarna får ju inte sitta inomhus, det blåste dock en del del, så vi satt inlindade i filtar vid en uteservering.

 Wilma fick en cool Playitas-tröja som Karin vann. Båda två kunde ha den, så de får väl turas om! 😀

Karin testade på spinning

Coretraining på boll

Balansträning på boll 🙂

Några barn provade på salsa

Vi var bra trötta sedan på kvällen! Hundarna också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *