Inte alltid busenkelt….

 Det är inte alltid busenkelt att gå ner i vikt! Om vi inte pratar om ett kilo eller två och man inte bryr sig om vad som händer efteråt. Självklart kan man tappa vätska tillfälligt och pendla upp till 3 kilo över dygn -det kan jag också!

Men om man som jag, har väldigt många kilon att gå ner -då tar det tid! Man möts av motgångar då det blir tuffare, man kan praktiskt taget stå still i vikt under längre perioder s.k. platåer och det händer ingenting… Men det är bara tålamod som gäller och så får man kämpa lite hårdare.

Vid varje ny månad kollar jag måtten -måttbandet säger mer än vågen. Just nu verkar jag ha en platå, men HÄR kan ni se ”resans gång” i mått och vikt.  

 

2 svar på ”Inte alltid busenkelt….

  1. Ändå nästan 10 kg på ett halvår, det är ju bra. 10 till nästa halvår så kommer det att göra stor skillnad på dig ju. Själv önskar jag mig en sån där våg där man kan se fettprocent etc…..

    • Jo, det är sant. Men det har gått i perioder -vissa månader tappar man massor, andra månader kan man gå upp i vikt eller stå helt still….
      Det är inte många sådana vågar som är särskilt tillförlitliga, tyvärr…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *