Oflyt på gymmet…

Ibland har man oflyt, det var inte jättemycket folk på gymmet men naturligtvis är JUST DE sakerna jag ska ha upptagna!

Jag skulle börja med bänkpress och BÅDA ställningarna var upptagna. Inne i hantelrummet var alla bänkar upptagna när jag skulle köra hantelpressen. Samma kille som körde bänkpress när jag kom ner använde den raka skivstången, så jag fick köra tricepspressen med en Z-stång, vilket inte var alls lika lyckat….
Men jag genomförde hela passet i alla fall! Och imorrn är det vilodag/kolhydratladdning inför söndagens tävling! 😉

Övning Vikt/Reps Vikt/Reps Vikt/Reps
Bänkpress 25/12 25/10 25/10
Sned Bänkpress Nr. 3/12 Nr. 3/12  
Sittande hantelpress 6/8 6/9 6/10
Ligg. Tricepspress med stång 12,5/9 12,5/7 12,5/7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *