Som ett gäng afrikaner

Sista punkten på gårdagens schema var ett Afropass med Sara Ullman så då var det bara att plocka fram iPhonen igen och ta reda på hur man tog sig dit. Och så appen hitta.se när jag väl kom upp från tunnelbanan för att ens veta åt vilket håll jag skulle. ”Allting löser sig” tänkte jag. Sara sa, när vi var på Fuerteventura att det skulle bli hennes nya motto, så jag försökte tillämpa det.

Det är ju lite skillnad i storlek på gymmen här i Borlänge mot i Stockholm och helt plötsligt kändes det lite som friskis & svettis med tanke på folkmängden. Okej, det var inte trångt, men det var MASSOR med folk på klassen! Fast att Sara får fulla klasser förvånar mig dock inte!  För det var ett grymt roligt (och svettigt) pass! Det var verkligen pampigt med så många som hoppade, stampade och flaxade runt som ett gäng afrikaner. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *