En effektiv dag!

Vad effektiv jag har varit idag! Jag har fått mer gjort, än vad jag har lyckats med på 1½ år! Okej, fri tolkning!

Nejdå, men det var så att min far var uppe i Borlänge på besök för att hjälpa mig och min syster med diverse saker i våra hus. Hon skulle flytta bl.a. flytta en duschkabin (och dra om rören).

Jag har äntligen lyckats få in antennkabel i sovrummet, till TVn där. I 1½ år har TVn stått där utan att kunna användas. Men pappa hjälpte mig att borra och dra kabeln genom väggen och även nätverkskabeln till kontoret, så den slipper ligga i dörrhålet…

Jag fick dock åka till biltema och fixa lite skarvkablar och så idag. Men NU kan jag ligga i sängen och titta på TV innan jag somnar. 🙂

Efter allt fix hemma drog jag iväg till gymmet och körde veckans sista pass! 

Övning Vikt/Reps Vikt/Reps Vikt/Reps
Bänkpress 25/12 25/9 25/8
Sned Bänkpress Nr. 3/12 Nr. 3/10  
Sittande hantelpress 6/8 6/10 6/10
Ligg. Tricepspress med stång 11,5/12 11,5/12 11,5/12

2 svar på ”En effektiv dag!

  1. Sv; tyvärr så har jag inte det, jag röker och dricker :/ men skulle gärna vilja skärpa till mig! jag är en periodare då jag klarar av de mesta, om man har viljan så klarar man av allt,men tyvärr så tryter den här ibland, jag såg dina bilder och du är jätte duktig! kämpa på så kommer du klara det! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *