Hur såg jag ut egentligen..?

Ja, hur såg jag ut egentligen när jag var som störst? Jag fick några bilder mailade till mig idag och det fick mig att reagera. Såg jag verkligen ut så? Var det SÅ illa? Jag kan inte minnas mig själv som så stor, men ser jag mig själv på bild idag så ser de ju redigerade ut, för i mitt huvud är jag inte så liten som jag ser ut att vara på bilderna. Jag är nånstans mitt emellan…

Men såhär såg jag alltså ut, våren 2008…

Och idag ser jag ut….

…SÅHÄR!

2 svar på ”Hur såg jag ut egentligen..?

  1. Hej! Snubblade in på din blogg och såg detta inlägget och kände att jag var bara tvungen och kommentera och säga vad duktig du är och vilket hårt jobb du lägger ner! Helt otroligt! Heja heja! 🙂

    • Tack ska du ha, det värmde! Det är all positiv feedback jag får som gör att jag kämpar vidare! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *