Kyckling med inbyggd "äggklocka"

Tekniken går alltmer framåt och tänk om man kunde stoppa in en ”äggklocka” eller liknande i kycklingen som signalerde automatiskt när kycklingen var klar så man slapp chansa eller behövde kolla den flera gånger

Jag tillagade kyckling i sömnen inatt, när den var klar så ringde klockan. Den ringde och ringde och jag blev tvungen att plocka bort bit för bit på kycklingen för att ens hitta klockan. Den kan ju inte vara så stor!
När jag väl hittade den så kunde jag inte komma på hur man skulle få tyst på den. Det är ju nån engångsgrej, så jag testade att spola i kallt vatten -utan resultat! Den blev mer och mer irriterande och jag var nära att kasta ut den utomhus -innan jag vaknade! Haha!

När jag väl insåg att det var väckarklockan som ringde så hade den låtit i 40 MINUTER!!! Det blev lite bråttom, jag skulle ju iväg och lämna bilen på verkstaden…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *