En NY erfarenhet

Idag har jag för första gången kört in i en biltvätt. Tidigare har bilen bara blivit tvättad när jag har varit hos mina föräldrar. Det har varit pappas avdelning! Bortskämd? Moi? Nej, men att tvätta en bil är liksom inte min grej. Men eftersom den nu ska stripas imorrn så MÅSTE den ju vara ren.

Det VAR inte så svårt. Jag gick in och pratade med dem och killen i kassan kände igen mig från tjejkvällen då jag vann presentkortet på en biltvätt (som jag inte hade utnyttjat ännu). Jag sa att det var första gången och han förklarade hur jag skulle göra. När det var min tur så kom han precis runt hörnet och följde med mig in och visade! Schysst! =D Och det gick bra allting!


Bilen är snart färdig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *