Fuerteventura dag 6

18/3 2011 

Dagen började med en föreläsning om smarta val i vardagen och vilka nya vanor som vi ska ta med oss hem, vad man kan tänka på när man handlar, lagar mat etc. En del bra saker och så lite annat som jag ”skiter fullständigt i”. Som att mikrovågor skulle vara farliga os.v. Jag får nog i mig mer strålning av all elektronik, dator, telefon etc. än vad jag får i mig i maten. Man kan få cancer av ägg också! =S Herregud, det är farligt att leva – för man kan dö!

Lite senare var det dags för ännu en kul klass. 80’s aerobics med Rachel. Många låtar känner man ju ändå igen, även om man är född sent på 80-talet… och Rachel är så grym!

Efter lunch och siesta fick jag chansen att finslipa koreografin i bollywood-aerobicsen. Och det gick i alla fall lite bättre än första gången.

Fem minuters paus innan jag tränade dagens sista klass. Piloxing. Boxning varvat med pilates. Pilates är nog inte riktigt min grej. Mina magmuskler är inte tillräckligt starka. =/

 På kvällen gick jag till den Italienska restaurangen La Luigi tillsammans med några vänner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *